Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Разгранетото дрво на љубовта

Гледачи: 295

Дата: 13-Фев-2020

Време траење: 00:26:11

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Оваа емисија им е посветена на децата и вработените цо Центарот МАЈКА ТЕРЕЗА во Гевгелија. Тие неодамна го прославија третиот роденден. Како изминаа овие три години, кои се плановите за натамошниот одржлив развој?