Ќе се градат фотоволтаични централи во „Осломеј“

Гледачи: 17

Дата: 12-Фев-2020

Време траење: 00:01:47

Категории: ЕКОНОМИЈА

Две фотоволтаични централи од 50 мегавати ќе се градат во „Осломеј“ со јавно- приватно партнерство. Објавен е тендерот за инвестицијата тешка 80 милиони евра...

Свето Николовски