„Ковид-19“ е името на новиот коронавирус

Гледачи: 11

Дата: 12-Фев-2020

Време траење: 00:02:42

Категории: СВЕТ

Речиси 100 лица починаа во едно деноноќие од Ковид-19, името на новиот коронавирус кој се прошири во 27 земји. Светската здравствена организација на самит во Женева, експертите во Хонгконг проверуваат дали заразата се пренесува и преку водоводната мрежа во станбените објекти...

Маја С. Филдишев