Дополнителни субвенции за професионални земјоделци

Гледачи: 34

Дата: 12-Фев-2020

Време траење: 00:01:05

Категории: ЕКОНОМИЈА

Професионалните земјодеци имаат право на дополнителни субвенции. Кај три категории на производители има и зголемување на финансиската поддршкаод 5 до 20 проценти. Во Националната програмата за земјоделството останува и мерката за складирање на новиот род на пченицата...

Методија Трајков