Коронавирус: Бројот на жртви надмина 1.000, заразени над 42.000

Гледачи: 11

Дата: 11-Фев-2020

Време траење: 00:02:13

Категории: СВЕТ

Бројот на жртви од Коронавирусот надмина 1.000, а заразени се повеќе од 42.000 луѓе. Експертите велат- охрабрува порастот на излекуваните. Јапонските власти планираат да ги евакуираат повозрасните патници и хронично болните од бродот „Дајмонд Принцес“ за кои е воведен карантин...

Марина Ристова