Екипата на „Медена земја“: Не треба да има разочарување што не добивме Оскар, успехот е постигнат

Гледачи: 27

Дата: 11-Фев-2020

Време траење: 00:02:33

Категории: КУЛТУРА

Во живо од Лос Анџелес екипата на „Медена земја“ одговараше на новинарски прашања. Велат- не треба да има разочарување што не добивме Оскар, успехот е веќе постигнат. Најважно е што Атиџе беше присутна на церемонијата...

Александра Спировска