Реакции по Оскарите: Испишавме историја и без златна статуетка

Гледачи: 33

Дата: 10-Фев-2020

Време траење: 00:02:38

Категории: КУЛТУРА

„Медена земја“ не доби Оскар, но се впиша во фимската историја. Доминираше јужнокорејскиот „Паразит“ со освоени четири златни статуетки од шест номинации. Тимот на „Медена земја“ задоволен- велат дека се свесни за големината на филмот. И покрај недобивањето златна статуетка, граѓаните и филмските критичари задоволни...

Александра Спировска