„Медена земја“ се запиша во историјата

Гледачи: 23

Дата: 10-Фев-2020

Време траење: 00:02:16

Категории: КУЛТУРА

„Медена земја“ не доби Оскар, но се впиша во фимската историја. Доминираше јужнокорејскиот „Паразит“ со освоени 4 златни статуетки од 6 номинации. Нашиот филм изгуби во категоријата документарци од „Американска фабрика“. Тимот на „Медена земја“ задоволен- велат дека се свесни за големината на филмот...

Марина Ристова