ВМРО-ДПМНЕ: Непотизам владее и во Прилеп

И денеска партиските штабови не мируваа. ВМРО-ДПМНЕ со ново обвинување за непотизам, овојпат во Прилеп. Побарано Антикорупциска да ги испита случаите. Свесни за поразот, ВМРО-ДПМНЕ подготвуваат терен за непризнавање на изборниот резултат, велат од СДСМ...

Гледачи: 18

Дата: 13-Јан-2020

Време траење: 00:01:26

Категории: МАКЕДОНИЈА

Епидемија на непотизам владее во Прилеп, град кој е под целосна контрола од кадрите на СДСМ, истакна Димче Арсовски од ВМРО- ДПМНЕ. Такви случаи забележале во Полициската станица, во Тутунскиот комбинат и во основни училишта.

Марина Стојанова- Тонева