Македонски узус - Емисија 09

Во оваа емисија се сублимирани изјавите за македонскиот јазик на повеќето учесници во претходните емисии и дел од македонската поезија во интерпретација на Владо Денчов, Ленче Смилевска, Елизабета Бандиловска, Тихомир Стојановски.

Гледачи: 88

Дата: 23-Дек-2019

Време траење: 00:26:55

Категории: МАКЕДОНСКИ УЗУС

Во оваа емисија се сублимирани изјавите за македонскиот јазик на повеќето учесници во претходните емисии и дел од македонската поезија во интерпретација на Владо Денчов, Ленче Смилевска, Елизабета Бандиловска, Тихомир Стојановски.