Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Интервју со канадската амбасадорка Н.Е. Кати Чаба

„И што сега?“ во малку поинаков амбиент. Разговор со канадската амбасадорка Н.Е. Кати Чаба, која ја покрива нашата земја од Белград.

Гледачи: 40

Дата: 3-Дек-2019

Време траење: 00:35:05

Категории: МАКЕДОНИЈА

„И што сега?“ во малку поинаков амбиент. Разговор со канадската амбасадорка Н.Е. Кати Чаба, која ја покрива нашата земја од Белград. Во фокус односите помеѓу Канада и Северна Македонија, идното партнерство во НАТО, нашата дијаспора во Канада, за економската, научната, образовната соработка. Со канадската амбасадорка разговараше Мартин Пушевски.