Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Отворени денови со граѓаните

Извршителите на отворени денови ќе ги информираат должниците за работата..

Гледачи: 103

Дата: 29-Ноем-2019

Време траење: 00:02:02

Категории: МАКЕДОНИЈА

Извршителите на отворени денови ќе ги информираат должниците за работата.. Средбите ќе се одржуваат во судовите.. Од комората на извршители велат дека законот за извршување бил во интерес на граѓаните. Потсетуваат дека трошоците за загрозените категории граѓани се намалени за 70 насто, а социјалните случаи се изземени од плаќањето..