Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Францускиот предлог за преговори има добри идеи

Францускиот предлог за преговори е почетна точка, но нема да биде крајниот резултат смета австрискиот професор Флоријан Бибер..

Гледачи: 34

Дата: 29-Ноем-2019

Време траење: 00:01:54

Категории: МАКЕДОНИЈА

Францускиот предлог за преговори е почетна точка, но нема да биде крајниот резултат смета австрискиот професор Флоријан Бибер.. Вели дека ќе биде тешко да се очекува донесување нова методологија до јануари.. Од владата со став - во францускиот нон-пејпер има идеи што се добри и идеи што нема да бидат лесно спроведливи. Важно е што крајот на процесот е забрзано приклучување кон ЕУ, изјави шефот на дипломатијата Димитров.