Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Оценување на уставноста на законот за амнестија

Уставниот суд со мнозинство гласови донесе одлука да се преиспита уставноста на актот со кој беше повлечена аболицијата на Иванов за 50-на тогашни функционери.

Гледачи: 13

Дата: 29-Ноем-2019

Време траење: 00:03:37

Категории: МАКЕДОНИЈА

Уставниот суд со мнозинство гласови донесе одлука да се преиспита уставноста на актот со кој беше повлечена аболицијата на Иванов за 50-на тогашни функционери. Ќе се разгледува на седницата во среда. Одлуката на уставен – удар врз демократијата – став на претседателот Пендаровски. СДСМ во собранието со барање за автентично толкување на членот 11 од законот за амнестија..