Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Се гради квалитетно, новите објекти можат да издржат земјотрес од 9 степени

Во земјава се гради квалитетно, велат од Институтот за зејотресно инженерство.

Гледачи: 15

Дата: 29-Ноем-2019

Време траење: 00:02:04

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во земјава се гради квалитетно, велат од Институтот за зејотресно инженерство. Уверуваат, имаме побезбедни градби од регионот во кој последниве денови се случија низа потреси. Европските стандарди се применуваат, но сметаат дека има простор за подобрување на законската регулативата...