Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Поголеми субвенции за поголем добиточен фонд

На сточарите кои годинава го зголемија своето стадо им се исплатени по 30 проценти повисоки субвенции.

Гледачи: 64

Дата: 29-Ноем-2019

Време траење: 00:01:17

Категории: МАКЕДОНИЈА

На сточарите кои годинава го зголемија своето стадо им се исплатени по 30 проценти повисоки субвенции. На сметките на 7.000 фармери за оваа намена се префрлени повеќе од 400.000 евра со цел да се поттикне обезбедување на храна од домашно потекло и развој на економијата...