Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Медицинската администрација на протест пред Министерството за здравство

Со зголемувањето на платите само на докторите и на медицинскиот персонал направена е неправда спрема административните службеници и помошно техничкиот персонал кои работат во здравствениот сектор. Со ваков став излегоа на протест.

Гледачи: 19

Дата: 28-Ноем-2019

Време траење: 00:01:17

Категории: МАКЕДОНИЈА

Со зголемувањето на платите само на докторите и на медицинскиот персонал направена е неправда спрема административните службеници и помошно техничкиот персонал кои работат во здравствениот сектор. Со ваков став излегоа на протест.
Испратија барања до надлежните во Министерството за здравство за измени во Колективниот договор со кој би биле опфатени сите вработенив во здравството без исклучок. Ако нема позитивна одлука, велат ќе ги активираат механизмите преку судскиот систем.