Вера, фајтерката

Не е лесно со церебралната. Непосакувана, неповикана, се вовлекува во нечиј дом и се обидува да го зароби најмилото.

Гледачи: 65

Дата: 26-Ноем-2019

Време траење: 00:27:27

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Не е лесно со церебралната. Непосакувана, неповикана, се вовлекува во нечиј дом и се обидува да го зароби најмилото. Но, во семејството апостоловски наидува на жесток отпор. Се измислуваат мал милион начини за да и се доскокне, да се подобрат грубата и фината моторика,говорот...Се со цел да добиеме среќна Вера, голема девојка - средношколка...