Рана интервенција

Оваа емисија и е посветена на раната интервенција како збирка методи и начини то порано да се детектираат проблемите во растот и развојот на секое дете, за да може што порано тоа да се опфати со третмани.

Гледачи: 31

Дата: 26-Ноем-2019

Време траење: 00:25:05

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Оваа емисија и е посветена на раната интервенција како збирка методи и начини то порано да се детектираат проблемите во растот и развојот на секое дете, за да може што порано тоа да се опфати со третмани. Американските искуства со нас ги споделува професорката од Институтот за специјална едукација и рехабилитација д-р Александра Каровска - Ристовска...