Дневен центар Виница

Отидовме во Виница, некој ден после 12-от роденден на тамошниот Дневен центар за лица со интелектуална попреченост.

Гледачи: 201

Дата: 26-Ноем-2019

Време траење: 00:26:51

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Отидовме во Виница, некој ден после 12-от роденден на тамошниот Дневен центар за лица со интелектуална попреченост. Сакавме да видиме како функционира и тоа пријатно катче за нашите понемоќни сограѓани и наидовме на одлична атмосфера, што ја пренесуваме преку оваа емисија...