Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Новите ѕвезди во Велес

Ѕиркаме и во новоотворениот Центар за раст, развој и стимулација СТАРС во Велес.

Гледачи: 295

Дата: 26-Ноем-2019

Време траење: 00:25:31

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Ѕиркаме и во новоотворениот Центар за раст, развој и стимулација СТАРС во Велес. Му се радуваме на отворањето и на овој центар, не само заради новиот скок во кариерата на сопственичката Александра Јорданов, туку и заради значењето што како регионален центар ќе го има за малите велешани, но и за другите деца од овој дел на Македонија. Дефектолошки и логопедски третмани со Александра и Лилјана, многу бои, песни, џиџаности, но и малку наука, изнедрена од секојдневната практика...