Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Боите на изгрејсонцето

Благица Петровска, сега официјално лице со проблематичен вид. Нели, ги викаме слепи, најчесто се обидуваме да ги сожалуваме заради губењето на видот.

Гледачи: 26

Дата: 26-Ноем-2019

Време траење: 00:27:41

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Благица Петровска, сега официјално лице со проблематичен вид. Нели, ги викаме слепи, најчесто се обидуваме да ги сожалуваме заради губењето на видот. Но, Благица ни покажува колку грешиме кога отсуството на видот го поистоветуваме со немоќта. Благица се реализира како мајка, сопруга, домаќинка, како огнен борец за подобрување на животните услови на нејзините пријатели. Плус, не убеди дека од чардачето на нејзиниот дом во Побожје, изгрејсонцето има најубави бои...