Мила Москов ја одржа првата проба на Јуниорскиот Евросонг

Македонската претставничка на Јуниорскиот Евросонг, Мила Москов ја одржа првата проба во арената во Гливице, Полска.

Гледачи: 40

Дата: 21-Ноем-2019

Време траење: 00:01:52

Категории: КУЛТУРА

Македонската претставничка на Јуниорскиот Евросонг, Мила Москов ја одржа првата проба во арената во Гливице, Полска. Иако Мила се соочува со сериозна повреда на ногата тимот е задоволен од сценскиот настап кој изгледа моќно и визуелно ја отсликува песната "Fire" во духот на популарните фантастични приказни.