Синдикатот испорача нови брања до Владата

38 часа работна недела, 12 месеци за догововорите на определено, породилно отсуство во траење од една година.

Гледачи: 11

Дата: 21-Ноем-2019

Време траење: 00:01:53

Категории: ЕКОНОМИЈА

38 часа работна недела, 12 месеци за догововорите на определено, породилно отсуство во траење од една година. Синдикатот испорача барања до Владата. Оттаму посочија- со социјален дијалог се наоѓаат заеднички решенија...