Заев: Правосудните органи да соработуваат

Премиерот Заев побара правосудните органи да соработуваат меѓусебе.

Гледачи: 12

Дата: 21-Ноем-2019

Време траење: 00:02:47

Категории: МАКЕДОНИЈА

Премиерот Заев побара правосудните органи да соработуваат меѓусебе. Од опозицијата велат дека одговорност мора да има, а не обвинителството да ја штити власта. Министерката Десковска со најава дека ветингот ќе биде организиран од мешовита комисија,а не од извршната власт...