Макрадули: Субвенции за инвертери до крајот на годината

Постапката за субвенционирано купување инвертери ќе биде електронска, најави заменик министерот Јани Макрадули.

Гледачи: 15

Дата: 21-Ноем-2019

Време траење: 00:01:33

Категории: МАКЕДОНИЈА

Постапката за субвенционирано купување инвертери ќе биде електронска, најави заменик министерот Јани Макрадули. Со помош на Светска банка, земјите од регионот ќе формираат работна група за справување со загадувањето на воздухот...