Од утре бесплатна вакцинација против грип

Од утре почнува бесплатната вакцинација против сезонскиот грип.

Гледачи: 12

Дата: 21-Ноем-2019

Време траење: 00:01:44

Категории: МАКЕДОНИЈА

Од утре почнува бесплатната вакцинација против сезонскиот грип. Набавени се 28 илјади вакцини. Достапни ќе им бидат на сите пензионери над 65 години, хронично болните, трудниците и децата до 5 годишна возраст.