Вести од светот

Дипломат тврди дека Трамп наредил вршење притисок врз Украина.

Гледачи: 12

Дата: 21-Ноем-2019

Време траење: 00:01:39

Категории: СВЕТ

Дипломат тврди дека Трамп наредил вршење притисок врз Украина. Осум земји на еврозоната под лупа на Европската комисија поради несоодветните национални буџети. Жртви во експлозија во фабрика за пиротехника на Сицилија...