Лозарите добиваат дополнителна субвенција

Лозарите ќе добијат по 2 денари субвенција за предаденото винско грозје.

Гледачи: 40

Дата: 21-Ноем-2019

Време траење: 00:01:05

Категории: ЕКОНОМИЈА

Лозарите ќе добијат по 2 денари субвенција за предаденото винско грозје. На листата за финансиска поддршка покрај смедеревката и вранецот се додаваат и кратошија, станушина, црн бургундец, жилавка и кадарка...