Витраж - Сезона 12 - Емисија 06

Во овој Витраж го одбелжуваме јубилејот на Издавачки центар „ТРИ“, промовираме две книги „Мајстори за огледала“ и „Кларинетот и кларинетистите во сериозната музика“ и го претставуваме проектот „На патот“ чија цел е секодневна интеракција на граѓаните и уметноста.

Гледачи: 45

Дата: 19-Ноем-2019

Време траење: 00:30:05

Категории: ВИТРАЖ

Во овој Витраж го одбелжуваме јубилејот на Издавачки центар „ТРИ“, промовираме две книги „Мајстори за огледала“ и „Кларинетот и кларинетистите во сериозната музика“ и го претставуваме проектот „На патот“ чија цел е секодневна интеракција на граѓаните и уметноста.