Витраж - Сезона 12 - Емисија 05

Во емисијата наш гостин е Трајче Кацаров, писател и драматург, потсетуваме на фестивалот „Поетска ноќ во Велестово“, имавме средба со визуелниот уметник Страхил Петровски и ја бележиме изложбата на Сергеј Андреевски во Галеријата во МАНУ.

Гледачи: 25

Дата: 13-Ноем-2019

Време траење: 00:32:19

Категории: ВИТРАЖ

Во емисијата наш гостин е Трајче Кацаров, писател и драматург, потсетуваме на фестивалот „Поетска ноќ во Велестово“, имавме средба со визуелниот уметник Страхил Петровски и ја бележиме изложбата на Сергеј Андреевски во Галеријата во МАНУ.