Истражување за примена на сексуалното образование

Предрасудите, и натаму пречка за воведување сексуално образование во училиштата.

Гледачи: 29

Дата: 8-Ноем-2019

Време траење: 00:01:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Предрасудите, и натаму пречка за воведување сексуално образование во училиштата.. Неодамна владата донесе одлука да се воведе пилот- проект.. Од невладината ХЕРА порачуваат, покрај изразената политичка волја, владата да одвои и буџетски средства за негово ефикасно спроведување!