„Црвен аларм за женското срцево здравје“

За 5 дена на клиниката за кардиологија, со превентивни прегледи се откриени одредени срцеви заболувања кај шест жени, кои претходно немале проблеми..

Гледачи: 40

Дата: 8-Ноем-2019

Време траење: 00:01:33

Категории: МАКЕДОНИЈА

За 5 дена на клиниката за кардиологија, со превентивни прегледи се откриени одредени срцеви заболувања кај шест жени, кои претходно немале проблеми.. Неодамна една е хоспитализирана за дополнителни испитувања!