Стратешки дијалог на Западен Балкан во Женева

Претседателот на владата Заев, на состанокот на светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог на Западен Балкан“.

Гледачи: 26

Дата: 8-Ноем-2019

Време траење: 00:01:54

Категории: МАКЕДОНИЈА

Претседателот на владата Заев, на состанокот на светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог на Западен Балкан“.. Разговарано за политичката и економската клима во Европа, за предизвиците и можностите на политички и економски план.. На маргините на форумот, средба Димитров- Дендиас!