Пендаровски во вторник на средба со Макрон

Одам во Париз да ги соочиме аргументите, иако не треба однапред да изразуваме преголем оптимизам, вели претседателот Пендаровски за најавената средба со Макрон на 12-ти месецов во Париз.

Гледачи: 25

Дата: 8-Ноем-2019

Време траење: 00:02:11

Категории: МАКЕДОНИЈА

Одам во Париз да ги соочиме аргументите, иако не треба однапред да изразуваме преголем оптимизам, вели претседателот Пендаровски за најавената средба со Макрон на 12-ти месецов во Париз.. Реформите не ги правиме за европските бирократи, туку за нашите граѓани, а промената на името не е единствен наш адут, вели шефот на државата!