Унгарија ја поддржува турската воена операција

Турција има клучна улога во запирањето милиони мигранти на патот кон Унгарија и Европа, изјави Орбан по средбата со Ердоган во Будимпешта.

Гледачи: 9

Дата: 8-Ноем-2019

Време траење: 00:01:32

Категории: СВЕТ

Турција има клучна улога во запирањето милиони мигранти на патот кон Унгарија и Европа, изјави Орбан по средбата со Ердоган во Будимпешта.. По границата на Сирија, заеднички руско-турски патроли, според договорот од Сочи!