Вести од светот

Русија бара САД да го ратификуваат договорот за сеопфатна забрана за нуклеарни проби...

Гледачи: 11

Дата: 8-Ноем-2019

Време траење: 00:01:26

Категории: СВЕТ

Русија бара САД да го ратификуваат договорот за сеопфатна забрана за нуклеарни проби... Германија ги засилува проверките на границите поради илегалните мигранти... Во северозападен Иран жртви во земјотрес од 6 степени по Рихтер...