На оглас земјиште за инвестиции

Земјоделците кои сакаат да инвестираат во насади или преработувачки капацитети, можат да се јават на огласот кој ќе трае до 6-ти декември..

Гледачи: 40

Дата: 8-Ноем-2019

Време траење: 00:01:13

Категории: МАКЕДОНИЈА

Земјоделците кои сакаат да инвестираат во насади или преработувачки капацитети, можат да се јават на огласот кој ќе трае до 6-ти декември.. Понудени се скоро 1.450 хектари во 15 општини низ целата држава.. Изборот ќе биде по пат на електронско наддавање!