Генералниот штрајк ставен во мирување

СОНК го става генералниот штрајк во мирување. Утре заедно со министерството ќе донесат конечна одлука.

Гледачи: 12

Дата: 7-Ноем-2019

Време траење: 00:01:44

Категории: МАКЕДОНИЈА

СОНК го става генералниот штрајк во мирување. Утре заедно со министерството ќе донесат конечна одлука. МОН преговара со финансии дали ќе се обезбедат потребните средства за покачувањето..