30 години од падот на Берлинскиот ѕид

Европските држави ја одбележуваат 30-годишнината од падот на Берлинскиот ѕид и почетокот на демократијата во Источна Европа..

Гледачи: 9

Дата: 7-Ноем-2019

Време траење: 00:01:29

Категории: СВЕТ

Европските држави ја одбележуваат 30-годишнината од падот на Берлинскиот ѕид и почетокот на демократијата во Источна Европа.. Европските и светските лидери во Берлин ќе го демонстрираат единството на Европа и трансатланското партнерство..