Средба Ердоган – Орбан во Будимпешта

Франција ја заострува политиката за мигрантите.

Гледачи: 8

Дата: 7-Ноем-2019

Време траење: 00:01:49

Категории: СВЕТ

Франција ја заострува политиката за мигрантите.. Полицијата почна операција за евакуација на два кампa во североисточниот дел на Париз.. Се очекува мигрантското прашање да биде дел и од средбата меѓу турскиот претседател Ердоган и унгарскиот премиер Орбан во Будимпешта.