Вести од светот

Евакуација на мигрантските „диви кампови“ во Париз..

Гледачи: 8

Дата: 7-Ноем-2019

Време траење: 00:01:49

Категории: СВЕТ

Евакуација на мигрантските „диви кампови“ во Париз.. Во наредната недела американскиот претставнички дом почнува јавна фаза во истрагата за импичмент на претседателот Трамп. Пјонгјанг со предупредување за вежбите на САД и Јужна Кореја..