В петок премиера на „Врба“ во Скопје

По светската премиера во Рим, „Врба“ на Милчо Манчевски од петок и во македонските кино сали..

Гледачи: 34

Дата: 30-Окт-2019

Време траење: 00:01:48

Категории: КУЛТУРА

По светската премиера во Рим, „Врба“ на Милчо Манчевски од петок и во македонските кино сали.. Актерската екипа признава, со голема возбуденост ги очекуваме реакциите од домашната публика.. Освен во Скопје, проекции на филмот ќе има и во Битола, Прилеп, Штип и во Охрид!