Витраж - Сезона 12 - Емисија 01

Во овој Витраж бележиме: Меѓународна поетска манифестација „Антево перо“, 70 години Музеј на град Скопје,

Гледачи: 57

Дата: 15-Окт-2019

Време траење: 00:31:43

Категории: ВИТРАЖ

Во овој Витраж бележиме:
Меѓународна поетска манифестација „Антево перо“, 70 години Музеј на град Скопје,

Изложба на Ранко Дакиќ - Музеј на Современа уметност-Скопје
„Фотософија“ семинар за напредна фотографија и Француска шансона со Едит Пјаф