Мал шенген за решавање на проблемите

Иницијативата на Србија за мини Шенген за дел од бизнисот ќе ги реши проблемите мегу земјите од Балканот за други ваков проект не е потребен наспроти реформите во ЕУ .

Гледачи: 14

Дата: 9-Окт-2019

Време траење: 00:01:49

Категории: МАКЕДОНИЈА

Иницијативата на Србија за мини Шенген за дел од бизнисот ќе ги реши проблемите мегу земјите од Балканот за други ваков проект не е потребен наспроти реформите во ЕУ .. Од владата со став – ниту една регионална соработка не може да биде замена за влез на земјата во унијата