52 години од основањето на академијата

Во Македонската академија на науките и уметностите во тек е реализацијата на 89 научно истражувачки проекти..

Гледачи: 9

Дата: 9-Окт-2019

Време траење: 00:01:44

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во Македонската академија на науките и уметностите во тек е реализацијата на 89 научно истражувачки проекти.. Одбележувањето 52 години работа , академик Таки Фити најави на крајот на ноември ќе се бира новото раководство