Мислењето на Венецијанската комисија одложено

Мислењето на Венцијанската комисија за законот за јазиците е одложени – извештајот што требаше да биде презентиран н а 11 и 12 октомври нема да биде ставен на дневен ред на пленарната сесија .

Гледачи: 4

Дата: 9-Окт-2019

Време траење: 00:01:32

Категории: МАКЕДОНИЈА

Мислењето на Венцијанската комисија за законот за јазиците е одложени – извештајот што требаше да биде презентиран н а 11 и 12 октомври нема да биде ставен на дневен ред на пленарната сесија .. Причините Стразбур не ги наведува .. Извештај на Тони Гламчевски