Софија со услови, засега нема да не блокира

Официјална Софија ќе поддржи отворање пристапни преговори и со Скопје и со Албанија

Гледачи: 16

Дата: 9-Окт-2019

Време траење: 00:02:13

Категории: МАКЕДОНИЈА

Официјална Софија ќе поддржи отворање пристапни преговори и со Скопје и со Албанија .. Бугарија поставува услови шо треба да се исполнат во евроинтегративните процеси .. Бараат нашата земја да се откаже од признавањето на македонското малцинство во оваа земја..