Вести од светот

Турските трупи влегоа во североисточна Сирија за да ги принудат курдските милитанти да се повлечат од граничната зона.

Гледачи: 13

Дата: 9-Окт-2019

Време траење: 00:02:39

Категории: СВЕТ

Турските трупи влегоа во североисточна Сирија за да ги принудат курдските милитанти да се повлечат од граничната зона. Обединетите нации повторно предупредија дека единственото решение за сирискиот конфликт е политичкиот процес.. Во вестите од светот и за нанјновите ставови за Брегзит