И ШТО СЕГА? - 07.10.2019

Почнува новиот циклус дебатни емисии на јавниот сервис.

Гледачи: 214

Дата: 9-Окт-2019

Време траење: 01:08:45

Категории: И ШТО СЕГА

Почнува новиот циклус дебатни емисии на јавниот сервис.. Во„ И ШТО СЕГА “ ставовите на бизнисот за трансферот на дел од административците во приватниот сектор , за потребните профили на кадри.. На оваа тема во говорат Никица Мојсовска – Извршен директор на „Македонија 2025“, Данела Арсовска- Претседател на сојузот на стопански комори и Анета Димовска самостоен советник во Стопанската комора на Македонија .. Водител Сузана Фиданска Стоевска